preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Žubor

 


Projekt
Hrabri telefon

CARNet

Otvorite svoj elektronički identitet na CARNet mreži koji će vam omogućiti korištenje mnogobrojnih CARNetovih usluga.

Kako postati korisnik?

skole.hr

Školska učilica

Učenje na daljinu

Drvo znanja

AZOO

MZO

zbornica.com

DOGAĐANJA U VIŠIM RAZREDIMA

KINO - 5.A I 5.B

Učenici 5.a su 20.03.2018., a učenici 5.b razreda su 28.03.2018. s razrednicama pogledali film ,,Čudo'' u kinu ,,Cineplexx''.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ESCAPE ROOM

 

Radionicu naše potencijalno darovite grupe, 24.2.2018. premjestili smo u Petrinjsku ulicu gdje smo spašavali svijet kroz escape igre.  U escape igri tim ima 60 minuta za bijeg iz zaključanih soba. Do konačnog rješenja mora se riješiti niz logičkih zagonetki i zadataka, razbijati kodove, tražiti tragove , RADITI U TIMU.

Naša grupa darovnjaka  bila je podijeljena u dva tima. Moj tim  dobio je zadatak da pomoću Teslinog najvećeg izuma zvanog "Teleforce" uništi meteorit koji je prijetio uništenju cijele ljudske vrste. Trebali smo pronaći četiri energetska štapa koja pokreću stroj za uništavanje meteorita. Drugi tim je morao riješiti istinu o četiri ubojstva pronalazeći tragove/dokaze.  

Zahvaljujemo psihologici Ivi i pedagogu Marinu što su odvojili svoju subotu i vodili nas na ovu zanimljivu igru.

Ivan Karlović 8.b

 


MAŠKARE - 13.02.2018.

 


 

KINO - 6.A

 

U srijedu 6.12.2017. mi, učenici 6.A išli smo u kino. Gledali smo film „Tatica se vratio za Božić“. Film se svima jako svidio jer je po žanru komedija. U kino smo išli jer smo  u akciji sakupljanja starog papira osvojili prvo mjesto. Nagrada je bila odlazak u kino i druženje cijelog razreda. Ponosni smo jer smo imali čast biti prvi, a to nam je ujedno i poticaj da i ove školske godine skupimo najviše papira.                                                                     

                                                                                                                                                                                                          Toni Rajič 6.A

 

 


 

RADIONICA ZA BOŽIĆNI SAJAM - 6.a

 

Svake godine se svi radujemo božićnom sajmu u našoj školi, a posebno uživamo u izradi materijala koji se prodaju na štandovima. Ove godine je naš razred sudjelovao kao  6.a, ali i kao predstavnik naše  Zadruge Žir. Razred  je izradio  za prodaju  vesele  ukrase i uporabne predmete.  Sve je krenulo kad nam je učiteljica  rekla da potražimo stare, malene bojice i olovke jer se i od njih može napraviti nešto kreativno. Stare olovke i bojice smo lijepili  vrućim ljepilom na čaše, koje su postale šareni uporabni predmet u koji se mogu spremati bojice, olovke, flomasteri… Nakon što smo završili sa svojim prvim ukrasom,  započeli smo izrađivati drugi… Božićni borovi od bijelog papira, ukrašeni crvenim vrpcama brzo u bili spremni ukrasiti nečiji dom. Nakon što smo završili sa svojom radionicom, bili smo ponosni te smo se nadali  veselim licima  zadovoljnih kupaca! 

                                                                                                                                  Mirta Šlehta, 6.a

 

 


 

ZNAM ŠTO JE, NE DIRAM, OPASNO JE

 

 

Učenici petih razreda su 22.11.2017. poslušali predavanje  ,,Znam što je, NE DIRAM, opasno je''  u okviru preventivnog programa Službe prevencije Policijske uprave zagrebačke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DAN SJEĆANJA NA VUKOVAR

 

 

Učenici petih i sedmih razreda s učiteljima su 17.11.2017.

obilježili  Dan sjećanja na Vukovar paljenjem svijeća  duž

Ulice Siniše Glavaševića.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

                                                           

                                       RADIONICA - 5.A

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radionica 5.a razreda

Učenici  5.a razreda naše škole izradili su različite ukrase i predmete za Božićnu izložbu. Imali smo zadatak donijeti šarene materijale od kojih smo izrađivali pernice, kuglice za bor i druge ukrase. Svatko je nešto radio: bojio, šivao, lijepio, ukrašavao… Uz kreativan rad dobro smo se i zabavili. Drago nam je da smo razveselili svoje bližnje u ovo božićno vrijeme.

                                                      David Dumnica i Ivan Kovačević, 5.a

 


 

                                         

                                                                                 5.B RECIKLIRA!

                                

                                           

 

 

15.11.2017. na satu razrednika smo naučili kako od starih majica izraditi torbe. 

Bilo je jako zabavno iskorištavati otpadni materijal i pretvarati ga u nešto novo.

Odlučili smo da ćemo ove platnene torbe koristiti umjesto plastičnih vrećica,

koje se teško razgrađuju i štetne su za okoliš. 

                                                                                                  Lea Kovač, 5.b

 

                                                                                                                            

 

 

 


 

PRVA POMOĆ

 

 

 

 

 

 

U mjesecu studenom, ove godine, na nekoliko dana otišli smo u Novi Vinodolski na obuku prve pomoći. Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Toliko znanja, novih prijatelja, i još mnogih stvari. Predavanja su bila vrlo zanimljiva i stalno smo izvodili određene vježbe.

Prvi dan je sve krenulo. U autobusu smo komentirali i raspravljali o svemu što mislimo o ovoj obuci. Naravno, upoznali smo puno novih prijatelja iz zagrebačkih škola. Pošto smo već bili u istom hostelu, vrlo smo se lako snalazili u njemu. Svi su se veselili zbog zabavnog plesa „diska“ koji se održavao navečer u dvorani. Moram priznati prvu večer je bilo zabavno. Drugi dan imali smo malo više obuke, 3 sata ujutro i 3 poslijepodne. No, nije nam bilo dosadno. Vježbama smo saznali sve o natjecanjima, ali i kako nešto izvesti u stvarnosti. Predvečer toga dana smo imali demonstraciju natjecanja na pravim ljudima i lažnim ozljedama. Bilo je zabavno i poučno gledati kako se to radi jer nitko od nas nije znao kako to sve izgleda. Na dan odlaska nam je bilo teško oprostiti se od prijatelja i bilo nam je žao što je sve tako brzo prošlo…trepnuli smo i sve je u tren oka nestalo. Vožnja autobusom  bila je kraća od prve i to nas je veselilo i rastuživalo. Nismo htjeli pobjeći od uspomena, ali htjeli smo se vratiti doma.

Sve u svemu nama je bilo sjajno i nezaboravno. Ako ikada dobijete šansu ići, nemojte se bojati podići  ruku i prijaviti se, vrijedi svakog trenutka provedenog tamo.

Nika Jurac, 7.b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

POSJET KAZALIŠTU TEATAR EXIT - 8. RAZREDI

 

„KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!’“

11.10. 2017.  su učenici osmih razreda u kazalištu Teatar Exit odgledali kazališnu predstavu ,,Kako misliš mene nema?!”. To je zanimljiva predstava koju je režirala Ivica Boban u kojoj dva glumca, Amar Bukvić i Filip Jurčić,  glume velik broj uloga oponašajući život i svakodnevne razgovore. Na  kraju su glumili sami sebe.   

Bila je ovo neobična,  uzbudljiva predstava u kojoj smo uživali i zato hvala našim razrednicama  koje  su nam organizirale  posjet kazalištu.

 

Josipa Iveljić, 8.a

 


 

TERENSKA NASTAVA PETIH RAZREDA - KRAPINA, TRAKOŠĆAN

 

20.10.2017. svi su učenici petih razreda krenuli na terensku nastavu u Krapinu. Prvo smo svratili u bivši dom obitelji Jelačić, zatim u centar grada Krapine, gdje smo se odmarali. Nakon toga krenuli smo prema Muzeju evolucije. Tamo smo prvo pogledali film o neandertalcima, a onda razgledali muzej. Vratili smo se u podnožje brda Hušnjakovo. Najviše nas je veselio posjet Trakošćanu gdje smo se igrali. Nakon  tri sata igre i malo vožnje vratili smo se u Zagreb. To je bio prvi izlet nas kao učenika petih razreda.

Magdalena Katalinić, 5.b

 

 

 


 

DANI KRUHA U 5.B RAZREDU

 

 

U četvrtak, 12. listopada, u našoj školi smo obilježili Dan zahvalnosti za plodove zemlje. Sva mirisna, ukusna peciva i kolačiće, koje su učenici donijeli, blagoslovio je naš svećenik u prostoru male dvorane. Tamo smo prisustvovali svečanom programu, kojeg su pripremili i izveli učenici naše škole. Nakon toga smo se blagoslovljenom hranom počastili u našem razredu. Prvo smo pojeli fine muffine, a zatim su se dečki okupili oko Justinovog pekmeza i mazali ga na kruh, a mi, cure, oko mojih kolačića. Častili smo se, smijali i zabavljali.

Ana Totić, 5.b

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MAH 1 – Mogu, ako hoću 

 

Učenici petih razreda su 09.10.2017. posjetili Policijsku postaju u Petrovoj ulici i  poslušali predavanje na temu prevencije ovisnosti.

Dojmovi učenika:

Početkom listopada učenici petih razreda posjetili su u Policijsku postaju Maksimir. Policajci su bili gostoljubivi i počastili nas vrlo zanimljivom prezentacijom. Pričali smo o vrlo štetnim stvarima: drogama, alkoholu i cigaretama. Na temelju tog predavanja zaključili smo da drogi, alkoholu i cigaretama treba glasno, jasno i odlučno reći: NE! Mi smo jaka i pametna djeca, koja razmišljaju svojom glavom i ne možete nas nagovoriti  na štetne stvari. Policajci su nam nakon predavanja dopustili da isprobamo stop palicu, pendrek, kacigu i lisice. Bilo nam je jako zanimljivo i poučno. Naučili smo da ne smijemo uzimati stvari od nepoznatih osoba i da nekim stvarima u životu treba reći: ne! (Borna Kercel, 5.b)                                                                                                                   

Baš nam je bilo dobro!  Imali smo predavanje o drogi. Upoznali su nas sa zamišljenim situacijama u kojima nam netko pokušava ponuditi drogu. Na kraju smo mogli isprobati policijsku opremu. Ja sam imao kacigu, pendrek i znak stop. (Dominik Abaz, 5.b)

 

 


 

POSJET KAZALIŠTU KOMEDIJA - 7. RAZREDI

 

Učenici sedmih razreda su 25. rujna 2017. posjetili kazalište Komedija i pogledali predstavu ,,Mamma mia!''.

 


 

POSJET HRVATSKOM ŠPORTSKOM MUZEJU

 

Profesorica Jadranka Baričević je 12. rujna 2017. učenike sedmih razreda odvela u posjet Hrvatskom športskom muzeju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

KnjižnicaZapošljavanje

Udžbenici


GDPR

e-Dnevnik


TražilicaBrojač posjeta
Ispis statistike od 31. 5. 2010.

Ukupno: 560514

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Raspored zvona

Prije podne:

1. sat 8.00 - 8.45
2. sat 8.50 - 9.35
3. sat 9.45 - 10.30
4. sat 10.40 - 11.25
5. sat 11.30 - 12.15
6. sat 12.20 - 13.05

Poslije podne:

0. sat 13.10 - 13.55
1. sat 14.00 - 14.45
2. sat 14.50 - 15.35
3. sat  15.45 - 16.30
4. sat 16.40 - 17.25
5. sat 17.30 - 18.15
6. sat 18.20 - 19.05

 


Oglasna ploča

Anketa
Koliko vremena dnevno provodim za računalom (prosječno)?
Poveznice

Dokumenti
preskoči na navigaciju